• Dutch
  • English

Media Plaza/supernova (onderdeel Jaarbeurs)

Adres:
Media Plaza/SuperNova
Croeselaan 15
3521 CA Utrecht

Media Plaza & SuperNova: een unieke locatie!

Media Plaza is een unieke locatie die zich kenmerkt door haar innovatieve uitstraling, echter gaat er meer schuil dan op het eerste oog zichtbaar is. Het totaal concept van Media Plaza zorgt ervoor dat zintuigen worden geprikkeld, interactie wordt gecreƫerd en de boodschap beter overkomt.

Entree media plazaHet prikkelende van Media Plaza start direct bij binnenkomst. De brug waar de gasten overheen lopen om Media Plaza binnen te komen, is zo ontworpen dat je er net niet overheen kunt kijken als je ervoor staat. Dat maakt nieuwsgierig. Iedereen die de brug oploopt, merkt dat het oppervlak wat glad is. Daar moet je je aandacht even bijhouden. Tegelijk vragen mensen zich af waar ze terechtkomen. Eenmaal over de brug staan de bezoekers in Media Plaza. Verdwalen kan niet, maar de oriƫntatie kan even lastig zijn.

Vervolgens zorgen de sfeer en inrichting voor een prikkelend effect. De gasten zien onbekende mensen, horen geluid dat ze niet direct thuis kunnen brengen, voelen een zachte, rubberen vloer, ervaren het licht van ontelbare led lampjes en komen zeer bijzondere ruimtes tegen. Het zorgt ervoor dat mensen continu alert zijn.

Inmiddels is ook de ruimte van SuperNova, gelegen direct naast het Media Plaza, toegevoegd aan ons MIE terrein. SuperNova biedt naast een aantal extra zalen ook voldoende vierkante meters voor ons MIE Paradeplein, dit jaar geheel ingericht in 'Winterse sferen'.

Impressie Media Plaza/SuperNova Utrecht